Catelus simpatic 6 saptamani cauta stapan iubitor

NumeKobi, Mascul
Localitate Bucuresti Campulung Pitesti Ploiesti
Telefon 0745235962
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 luni
EticheteAm salvat acest catelus alaturi de fratele sau de pe marginea strazii unde fusesera abandonati si putin le mai ramanea pana sa fie calcati de masina.
Fratele sau mai negrut si-a gasit caminul potrivit. Acest marout cu ochii de margele este la mine, insa are nevoie sa ajunga intr-o casuta care sa ii fie mai potrivita decat ce ii pot oferi eu acum (sta singur 10-12 ore pe zi).
Medicul ne-a spus ca acum are in jur de 6 saptamani si ca va fi un catel de talie medie.
A fost deparazitat intern si extern si a primit prima doza de vaccin (din seria de 3 vaccinuri).
Daca esti in cautarea unui suflet care sa iti dea iubire neconditionat, hai sa vorbim. Inainte de a te hotari sa il iei trebuie sa stii ca are nevoie de la tine de timp si atentie, de muuuulta rabdare sa fie crescut frumos si sanatos, de disciplina in a-i asigura ingrijirea necesara. Grozav ar fi daca ar creste la curte :)
Te rog NU iti asuma adoptia daca intentionezi sa il iei drept jucarie unui copil mic, daca il iei sa il lasi singur ore intregi inchis sau legat, daca ai de gand sa ii arunci un colt de paine si sa ii ignori nevoile medicale. NU adopti un plush, adopti o fiinta cu nevoi
Multumesc pentru seriozitate!Completează mai jos formularul de adopție pentru Kobi sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0745235962


Formular de adopție