Cățelușă adorabilă urgent pentru adopție

NumeMarusia, Femela
Localitate Braila Bucuresti Constanta Galati Tulcea
Telefon 0723531275
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
EticheteMarusia are nevoie urgent de un cămin! Marusia are aproximativ un an, este blândă și caldă, cu alură de terrier irlandez. A apărut de nicăieri, într-un sat lipovenesc de la marginea lacului Razelm, o dată cu ultima zăpadă. Era însărcinată. Sătenii au mai avut grijă de ea, astfel încât a scăpat la limită și de foame, și de îngheț, și de hingheri care au drum des pe acolo. Un sătean a botezat-o Marusia, pesemne după o fostă iubită.

Marusia a născut la ultima zăpadă. Și-a văzut puii murind, și a stat acolo, lângă ei, într-o scenă sfâșietoare. Dar a reușit să salveze unul, o fetiță. Când am găsit-o era slabă moartă și plină de căpușe, cam câte douăzeci doar în fiecare ureche.

Acum, două-trei luni mai târziu, Marusia este o cățelușă foarte curată, sterilizată, vaccinată, liniștită, s-a întremat foarte bine (are acum aprox 15 kg), foarte ascultătoare (orice comandă nu trebuie să îi fie spusă mai mult de o dată, genul de cățel pe care ”unde-l pui acolo stă”).

Marusia este tare dornică de iubire și are nevoie urgentă de un cămin și o familie doar a ei. Imi puteti scrie mesaj pe facebook sau vb la tel: 0723531275

Adresa de email:
Telefon: 0723531275Completează mai jos formularul de adopție pentru Marusia sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0723531275


Formular de adopție