Cățelușă adorabilă urgent pentru adopție

NumeMarusia, Femela
Localitate Braila Bucuresti Constanta Galati Tulcea
Telefon 0723531275
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 11 luni
EticheteMarusia are nevoie urgent de un cămin! Marusia are aproximativ un an, este blândă și caldă, cu alură de terrier irlandez. A apărut de nicăieri, într-un sat lipovenesc de la marginea lacului Razelm, o dată cu ultima zăpadă. Era însărcinată. Sătenii au mai avut grijă de ea, astfel încât a scăpat la limită și de foame, și de îngheț, și de hingheri care au drum des pe acolo. Un sătean a botezat-o Marusia, pesemne după o fostă iubită.

Marusia a născut la ultima zăpadă. Și-a văzut puii murind, și a stat acolo, lângă ei, într-o scenă sfâșietoare. Dar a reușit să salveze unul, o fetiță. Când am găsit-o era slabă moartă și plină de căpușe, cam câte douăzeci doar în fiecare ureche.

Acum, două-trei luni mai târziu, Marusia este o cățelușă foarte curată, sterilizată, vaccinată, liniștită, s-a întremat foarte bine (are acum aprox 15 kg), foarte ascultătoare (orice comandă nu trebuie să îi fie spusă mai mult de o dată, genul de cățel pe care ”unde-l pui acolo stă”).

Marusia este tare dornică de iubire și are nevoie urgentă de un cămin și o familie doar a ei. Imi puteti scrie mesaj pe facebook sau vb la tel: 0723531275

Adresa de email:
Telefon: 0723531275Completează mai jos formularul de adopție pentru Marusia sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0723531275


Formular de adopție