Cățelușă metis Bichon spre adopție – URGENT

NumeAlessia, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0744678484
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
EticheteGăsită ieri în zona str. Doamnei, am dus-o la veterinar, unde i-a fost făcută deparazitarea externă/internă. Are până într-un an, din ce ne-a spus medicul veterinar, este tare drăgăstoasă și iubitoare, se vede că a fost crescută de către oameni și ulterior abandonată (paznicul clădirii în fața căreia a fost găsită ne-a spus că fusese abandonată de către stăpâni cu ceva timp în urmă). Nu prezintă nicio altă problemă de sănătate, doar o mică dermatită la gât care se tratează cu un unguent o datî pe zi timp de o săptămână, oferit deja de medicul veterinar.

Vrem să ne asigurăm că ajunge la o familie iubitoare, preferabil apartament (noi o ținem la curte, însă nu pare foarte fericită). S-ar înțelege grozav și cu copiii.

O oferim urgent spre adopție deoarece noi joi plecăm din localitate și nu avem cu cine să o lăsăm. O oferim cu contract de adopție.

Dacă doriți un membru iubitor în familie, sunați la 0744.678.484. Mulțumesc!

Adresa de email:
Telefon: 0744678484Completează mai jos formularul de adopție pentru Alessia sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0744678484


Formular de adopție

Un mesaj
Tincu Carmen Costinela 25 octombrie 2020 la 3:39 pm

O mai aveti? Si daca da, care sunt conditiile pentru adoptie?