Căutăm căsuță pt frumoasa Elle!

NumeElle, Femela
Localitate Bucuresti Ramnicu Valcea
Telefon 0730852335
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteSalut! Cauți un prieten pe viață? Ei bine, și eu! Oamenii spun despre mine că sunt un un pachet de bucurie, isteață foc și blândă, întotdeauna gata de joacă și de noi prieteni. Mă înțeleg de minune cu alțe animăluțe, de fapt în fiecare diminteață după ce mă trezesc trec pe la toți ai casei (oameni, căței și pisici) să împart pupici și voie bună.
Sunt foarte tânără (1-2 ani), sănătoasă (am fost deparazitată și sterilizată), am carnețel de sănătate și voi primi și microcip, știu să merg frumos în lesă. Mă antrenez din greu la adusul jucăriilor pt că îmi doresc să fiu partenerul de joacă perfect pentru tine.

Acum că ai văzut că sunt isteață, drăguță, sănătoasă ți cumințică probabil că te întrebi cum de mai sunt disponibilă pentru adopție. Păi e simplu: casa în care stau acum e plină de animăluțe și toată lumea îmi spune că merit să am propria mea familie. Voi merge la noua mea familie doar cu contract de adopție oriunde în București, Vâlcea și împrejurimi.

Sun-o pe Irina la 0730 852 335 să-ți povestească mai multe despre mine! Abia aștept să ne intalnim! Elle

Adresa de email:
Telefon: 0730852335Completează mai jos formularul de adopție pentru Elle sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0730852335


Formular de adopție