Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Cerere de adopție de la Dragoi Mihaela din Tarlungeni

Nume Dragoi Mihaela
Localitate Tarlungeni Brașov
Telefon 0765 338 917
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 1 anBună,sunt o iubitoare de animale și am un baietel de 2 ani și el iubeste animalele,am o catea de talie mare și o țin afara ,este sterilizata și ingrijita(nu o țin în lant) este libera in curte,mai am si un papagal micul Alexander de doi ani.as dori sa adopt un cățel de talie mica sa il țin în casa.mai vin pisici la usa de la vecini ca știe ca dau de mancare 😀.nepoata mea are un cățel de talie mica și baiatul se joaca foarte mult cu el( cateaua mea este prea badarana și îl da jos pe baiat)și nu il chinuie.daca puteam sa atașez video era bine sa vedeți cum se joaca.

Preferințe:
Caut rasa mica ,nu vreau nici mijlocie nici mare,doar mica.Nu fac preferinte de rasa sau dacă este mascul sau femel .as prefera sa fie pui.stau la casa dar as dori sa il tin în casa cu noi.

Dragoi Mihaela a trimis această cerere de adopție pentru anunțul Pincher pitic spre adoptie., dar e de acord să primească pe email și alte propuneri de adopție pentru căței din Tarlungeni, în cazul în care cățelul pentru care a completat formularul de adopție inițial nu mai este disponibi sau din diverse motive adopția nu se finalizează.Oferă-i un cățel sau asistență pentru alegerea unui cățel de la adăposturile locale

  • Includeți in descriere numele cățelului, vârsta, dacă e sterilizat, deparazitat, temperament etc.
  • Asigurați-vă că aceasta e cea mai reusită fotografie.
    Tipuri de fișiere acceptate: jpg, jpeg, png, gif.
  • Tipuri de fișiere acceptate: jpg, jpeg, png, gif.
  • Adresa de email unde puteți fi contactat(ă) pentru adopție.
  • Numărul de telefon la care puteți fi sunat(ă) pentru adopție.