Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Cerere de adopție de la Grecu Ancuța Gabriela din Fagaras

Nume Grecu Ancuța Gabriela
Localitate Fagaras Brașov
Telefon 0753850202
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 1 anBuna ziua. Ma numesc Anca, am doi băieți gemeni in varsta de 5 ani, suntem iubitori de animale. Locuim la apartament dar avem și casa la tara ,unde ne petrecem toate weekendurile.
Am mai avut in trecut un caine pe care l-am gasit pe strada, din pacate a murit de bătrânețe acum cativa ani. Acum avem un acvariu cu pesti. Si ne dorim mult un cățel, dar nu am vrea sa cumparam unul pentru ca sunt foarte multi abandonati.

Preferințe:
Nu conteaza daca este mascul sau femela.

Grecu Ancuța Gabriela a trimis această cerere de adopție pentru anunțul Donez pui labrador, dar e de acord să primească pe email și alte propuneri de adopție pentru căței din Fagaras, în cazul în care cățelul pentru care a completat formularul de adopție inițial nu mai este disponibi sau din diverse motive adopția nu se finalizează.Oferă-i un cățel sau asistență pentru alegerea unui cățel de la adăposturile locale

  • Includeți in descriere numele cățelului, vârsta, dacă e sterilizat, deparazitat, temperament etc.
  • Asigurați-vă că aceasta e cea mai reusită fotografie.
    Tipuri de fișiere acceptate: jpg, jpeg, png, gif.
  • Tipuri de fișiere acceptate: jpg, jpeg, png, gif.
  • Adresa de email unde puteți fi contactat(ă) pentru adopție.
  • Numărul de telefon la care puteți fi sunat(ă) pentru adopție.