Cerere de adopție de la Ramona Dumitru din comina gura Vitioarei

NumeRamona Dumitru
Localitatecomina gura Vitioarei Prahova
Telefon 0724987682
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 săptămâniBună, a-și enorm de mult un pudel..de ce? Pur și simplu pt ca iub animalele și pe lângă cele pe care le-am salvat de pe straI,păduri etc( avem numai câini salvați din diferite situații, câinii bolnavi ,pisici,iepuri,hamsteri papagali) însă ne dorim 3norm un un pudel, este câinele pe cale al visqm în copilărie, însă nu sant de acord cu vanzare/cumpărarea câinelui și nici folosirea lor pt înmulțire în scopul vinderii .. noi castrat tot ce prindem . Sant un om responsabil fără de animale ,și tocmai de aceea avem propriu adăpost la noi acasă, cu tot ce am salvat .
Dacă cineva considera ca meritam un pudel ,noi al primim cu bratele deschise în familia noastră.
#salveaza
#adopta
#sterilizeaza

Preferințe (opțional)

As prefera mai muc, pt noi obligatoriu al vom tine în casa și vrem sa al învață să iasă afara pt nevoile lui, sa ajutam sa se integreze în mare noastră familie, ca și culoare as prefera alb sau maro

Ramona Dumitru a trimis această cerere de adopție pentru anunțul Păpuși mini pomerani, dar e de acord să primească pe email și alte propuneri de adopție pentru căței din comina gura Vitioarei, în cazul în care cățelul pentru care a completat formularul de adopție inițial nu mai este disponibi sau din diverse motive adopția nu se finalizează.

Oferă-i un cățel sau asistență pentru alegerea unui cățel de la adăposturile locale