Mojo_the_pug din Braila vrea să adopte, oferă-i un cățel!

Nume Mojo_the_pug
Localitate Braila Brăila
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 2 aniBuna ziua!

Pentru o fetita de 12 ani si jumatate apelam la bunavointa si intelegerea dvs.
Locuim la bloc, intr-un apartament de 2 camere. Detinem doua pisicute crescute doar in casa, adoptate de pe strada. Sunt ingrijite, in evidenta unui veterinar, hranite cu bobite premium.
Fetita mea isi doreste un catelus pug cu varsta intre 2 si 4 luni (ma gandesc ca mai mare e mai greu de obisnuit cu noi?) Sau e OK pana la 6 luni?
Nu am mai avut caine pana acum.
Putina research am facut, stim si costurile unui puiut cu pedigree, din pacate, nu ni le permitem. Stim ce presupune ingrijirea unui animalut, pentru ca am ingrijit multe alte pisicute pe langa cele 2 ale noastre. Stim si ca multa lume prefera sa vanda puiutii de rasa, nu contest motivele celor cu adevarat crescatori.
Totusi, daca cineva, cumva, undeva crede ca se poate desparti de un puiut pug (fetita, baietel), va rugam sa ne contactati. Poate nu suna incurajator ca nu ne permitem costul puiutului, insa de vreo 2 ani trecem prin tot felul de situatii neplacute, in special din punctul de vedere al sanatatii, situatii consumatoare de bani, si nu sume mici. De asemenea, daca cele 2 pisicute sunt o problema/un pericol pentru catelus, va rugam sa ne spuneti – cei care cunoasteti rasa.
Va multumim pentru atentie, sper sa nu fie considerat ofensator acest anunt.Oferă-i un cățel sau asistență pentru alegerea unui cățel de la adăposturile locale

  • Includeți in descriere numele cățelului, vârsta, dacă e sterilizat, deparazitat, temperament etc.
  • Asigurați-vă că aceasta e cea mai reusită fotografie.
    Tipuri de fișiere acceptate: jpg, jpeg, png, gif.
  • Tipuri de fișiere acceptate: jpg, jpeg, png, gif.
  • Adresa de email unde puteți fi contactat(ă) pentru adopție.
  • Numărul de telefon la care puteți fi sunat(ă) pentru adopție.