ciobanesc carpatin

NumeNo, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0765175999
Email
Actualizareacum 3 săptămâni
EtichetePana acum nu a avut noroc. A fost adus de o familie ..”numeroasa….” , in vara trecuta ( cam prin iulie) in blocul nostru. Un puiut negru , pufos, cu ochisorii ca maslina. Copii celor multi erau bucurosi de o asa …”jucarie” . A trebuit sa duc multa munca de lamurire ca nu trebuie nicicum sa il loveasca. Cu timpul , dupa o luna , doua, crescuse, , mai era lasat prin curtea blocului. Cei care l-au adus il lasau si plecau, nu se ocupau de el. El statea dupa gardul curtii cu ochii atintiti catre poarta de intrare scancind , doar , doar , o veni cienva la el sa il bage in seama. De mila lui , eu mai coboram in curtea respectiva si ma jucam cu el. Ce bucuros era. Ce insufletit era..ca avea cu cine sa se joace. Cata iubire dadea…. Observam cat de inteligent este.
Familia ” numeroasa” , statea cu chirie si in noiembrie anul trecut a plecat la alta adresa. Au lasat cainele doua zile in balconul apartamentului parasit, dupa care au venit si l-au luat. Locatarii din blocul in care locuiesc eu , i-au atras atentia sefei familiei numeorase sa nu cumva sa lase caninele in curtea blocului, Crescuse. Manca mult.
In decembrie 2020, cainele a venit inapoi singur. “Scapase” de la fostii “stapani” pentru ca evident ,crescuse, avea nevoie de mancare, avea nevoie sa iasa afara….de vacinuri….etc si nu mai putea fi o jucarie. A venti acolo unde a crescut. Cei din blocul in care stau nu l-au vrut. L-au dat afara pe strada. S-a aciuat intr-o curte unde sunt case parasite si ocupate de o alta familie “numeroasa” si fara ocupatie.
Am facut cunoscuta situatia lui pe grupuri pe fb si imediat s-au oferit unii altii sa il ia dupa care fiecare a disparut.
El sta in continuare in curtea ‘numerosilor”. Unii dintre “numerosi” il lovesc. Am vazut cum cainele stie de frica unuia dintre ei. Am vrut sa ii dau de mancare , individul nu intelesese imediat ce vreau eu, si a strigat la caine iar acesta s-a blocat, ar fi vrut sa vina la mine la mancare dar se uita mereu la individ si se dadea in laturi. Cand individul a inteles ce vreau , a intrat inapoi in daramatura in care s-a aciuta si el si ceilalti din claunul lui, si astfel cainele a venit la mancare
E un ciobanesc carpatin inteligent, inca puiandru, energic , teritorialist , deci f bun paznic, ascultator si se intelege imediat cu alte animale.
Are nevoie de un om iubitor, empatic, cu o curte foarte mare.
Nu vreau sa ajunga la cineva care are teren parasit la mare departare de Bucuresti
Caut pentru acest caine un adoptator din Bucuresti sau imprejurimi ca sa am posibilitatea sa ii controlez existenta si bunastarea. Cu contract !

Adresa de email:
Telefon: 0765175999