Trimite-ne povestea ta!

Spune-ne povestea ta și a animăluțului pe care l-ai adoptat și vei primi hrană pentru o lună de zile din partea Pedigree şi Whiskas

În contextul creşterii numărului animalelor fără stăpîn şi al resurselor limitate de care dispun asociaţiile pentru protecţia animalelor, campania “Ajută! animalele din adăposturi inițiată de Pedigree şi Whiskas  şi-a propus să ofere un răspuns concret unor probleme reale: lipsa hranei pentru animalele care trăiesc în adăposturi şi numărul tot mai scăzut al adopţiilor din adăposturi.

Pentru al doilea an consecutiv, Pedigree şi Whiskas în parteneriat cu Asociaţia GIA – Group Initiative for Animals, vor derula în perioada 15 septembrie – 14 noiembrie 2012, campania “Ajută! animalele din adăposturi” şi, cu ajutorul posesorilor şi iubitorilor de animale, vor da o mână de ajutor câinilor şi pisicilor fără stăpân din adăposturile din România, donând 100.000 de porţii de mâncare pentru animale.

Produsele Pedigree hrană uscată şi Whiskas hrană uscată şi plicuri vor fi semnalizate prin etichete speciale cu sloganul campaniei: “Ajută! animalele din adăposturi” şi  vor fi disponibile în marile centre comerciale şi magazine din România, în care se comercializează hrană pentru animale.

Adăposturile spre care vor pleca donaţiile sunt partenere ale Asociaţiei GIA şi se regăsesc în regulamentul campaniei. Mai multe informaţii despre regulamentul campaniei se pot afla accesând www.pedigree.ro şi www.whiskas.ro.

Vizitează pagina Pedigree pe Facebook

  • Separati etichetele prin virgula.
  • Tipuri de fișiere acceptate: jpg, jpeg, png, gif.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.