Donez pui de cățel

Localitate Județul Prahova Ploiesti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 11 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 11 luni

Suntem 4 puiuți de cățeluși, respectiv un băiețel și 3 fetite, suntem născuți in data de 07.12.2021, și voiam să vă spunem că nu suntem de rasă, dar mami are speranța că se va găsi un colțișor de casă și pentru noi. Mami ne-a ținut în casă, la căldurică, într-un pătuț călduros, alături de mămica noastră, ne-a oferit mâncărică d-aia bună bună, și tare își dorește să ne găsească omul nostru care să ne trateze la fel. Din păcate, mami nu are cum să ne țină pe toți, mami știe că va fi greu să ne găsească tuturor omul nostru așa că pune pozele acestea din timp, să se asigure că ne va găsi o căsuță in scurt timp!! Mulțumesc pentru atenția voastră, vă promit că dacă o să vă faceți loc in inimă și casă pentru noi, o să vă iubim o viață întreagă!

Puii sunt de talie medie, într-o săptămână le voi face prima deparazitare iar după aceea voi putea să îi dau. Sper din suflet să le găsesc un cămin cald așa cum eu am încercat să le ofer. Nu sunt de rasă, dar iubesc cât zece! ( Prahova )

Completează mai jos formularul de adopție pentru "Donez pui de cățel" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0732992280


Formular de adopție