Fetita superba alb cu negru

NumeDaisy, Femela
Localitate Bucuresti Sinaia Targoviste
Telefon 0724534242
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum o săptămână
EticheteAceasta frumusete, cu nasucul in forma de inimioara, isi cauta un stapan pe viata. Este fetita, in varsta de maximum 3 luni. Este deparazitata intern si extern, vaccinata impotriva parvovirozei (momentan) si microcipata. Este extrem de afectuoasa si inteligenta si este de talie mica-medie. La aceasta varsta, evident, adora sa se joace (si uneori mai zgarie sau musca in joaca, asa ca nu stiu daca ar fi potrivita pentru o familie cu copii mici), insa are cateva reprize de joaca pe zi, in rest este foarte cumintica.

Nu a fost inca scoasa afara (abia a facut primul vaccin, cum am spus), insa isi face nevoile pe paturica absorbanda si cu putina disciplina va invata rapid sa le faca si afara.

A fost gasita la marginea unei sosele impreuna cu fratiorii ei si, desi este extrem de iubita si alintata in familia noastra, nu o putem pastra pentru ca avem deja 2 caini mari (dintre care unul nu o accepta). Ne dorim ca noul ei stapan sa o iubeasca si sa o ingrijeasca cel putin ca noi, asa ca se da doar in baza unui contract de adoptie, cu posbilitatea de a afla vesti despre ea. Nu se va da persoanelor care vor sa o tina exclusiv in curte.Completează mai jos formularul de adopție pentru Daisy sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0724534242


Formular de adopție