Happy cauta o familie faina! :)

NumeHappy, Mascul
Localitate Timisoara
Telefon +40728830058
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani<3 Pentru Happy inca suntem in cautarea unui stapan iubitor.

Povestea lui Happy e lunga, incepe intr-o seara tarzie cand veneam de la Arena cu masinasi era sa il lovesc cu masina. M-am oprit si am actionat fara sa ma mai gandesc daca am variante pentru el. A fost adoptat de o prietena care apoi a plecat din tara si a fost necesar sa il preluam din nou fara posibilitatea de a il adopta, o solutie temporara (caini in chirie in Romania? Haha).

Happy are in jur de 5 ani si are ceva probleme cu vederea, e partially sighted. Se descurca singur, alearga, se joaca, face tot ce face un catel doar ca e mai prudent, mai da cu capul intr-o galeata daca nu o vede, se mai fereste de o umbra, mai intra accidental intr-o tufa si te bunfeste rasul. E un clown.

E un catel de talie mica spre medie cu nasul ROZ, similar cu Corgi ca si talie si forma, ii plac pisicile si alti catei (ca orice alt catel isi apara mancarea daca e in proximitate cu alti catei deci feeding time separat sau supravegheat sa nu fie cu suparare) si are nevoie de mancare, apa, afectiune si atentie, ca orice alt catel.

Cautam pentru el adoptie la casa cu curte (nu trebuie tinut in casa, e obisnuit afara), evident nu in lant sau in tarc, acoperim noi mancarea, vizitele la veterinar si oferim suma de 300 lei/luna pentru restul vietii lui.

Din pacate nu prea avem variante pentru Happy si locul unde sta temporar nu va mai fi disponibil curand si e absolut necesar sa gasim o persoane cu curte care are nevoie de compania unui catel si o mica compensatie financiara pentru gestul facut. Happy are super multa iubire de oferit, oricui. <3

Asteptam vesti prin mesaj aici sau SMS la 0728830058,
Va multumim!
Care & Share.
Happy & The Happy Team.t

Adresa de email:
Telefon: +40728830058Completează mai jos formularul de adopție pentru Happy sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: +40728830058


Formular de adopție