Johnny, tuciuriu de Dobrogea

Nume Johnny, Mascul
Localitate Constanta Tulcea
Telefon 0741818909
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 1 an
EticheteBuna ziua tuturor!
Cam asa se intampla atunci cand nu te lasa sufletul sa ignori animalele fara stapan dar nici nu ai posibilitatea a le ingriji corespunzator, in conditiile date si intr-o locatie ne-permanenta. Acum cca 4 luni ne-am trezit la poarta cu doi catei, de aproximativ 2 luni, frate si sora, chitaind dupa mancare, probabil aruncati din vreo masina pe strada noastra de catre un nenorocit…
I-am primit si hranit in weekendul cu pricina dar nu au mai plecat din zona si in fiecare weekend ce a urmat au tot venit la noi in curte si acolo au stat cat am stat si noi, si tot asa, astazi au 6 luni. Pareau a se descurca in perioadele de timp cat noi nu suntem acolo, le si lasam mancare si apa sa ajunga pentru o saptamana macar (ok, cumva nu le ajunge niciodata ).
Weekend-ul trecut, baietelul nu a mai aparut odata cu sora si cu ceilalti doi caini adulti (cu care procedam la fel de vreo 5 ani), a venit abia luni la pranz intr-o stare jalnica, deshidratare totala, o posibila fractura la un picior, ochii infundati in orbite, nu mancare, nu apa…groaznic. Am plecat cu el urgent la Tulcea si spre marele nostru noroc, am dat peste Dl/Dna Dr. Antal si Ioana Boncoi, carora tin sa le multumesc din suflet pentru profesionalism, pasiunea de care dau dovada, interesul real fata de sufletele tratate si tot sprijinul oferit. Din nefericire, pentru moment, baietelul (Johnny apropos) a iesit pozitiv la testul pentru parvo-viroza, ceea ce in principiu, sau in cele mai multe cazuri, inseamna moartea. Insa, printr-o schema de tratament proprie si complexa, cumulata cu continuarea acestora seara, acasa, facute de noi, dupa trei zile Johnny a scapat de parvo-viroza si usor-usor redevine catelul zburdalnic si “nebun” pe care il stiam.
Dupa experienta asta si avand in vedere ca el pare a fi mai plapand de fel, ceva imi spune ca nu se va descurca singur in continuare, spre deosebire de sora lui care, pana acum, pare a se descurca si fara noi permanent acolo.
As vrea sa va rog sa ma ajutati sa-i gasim o familie care sa-l iubeasca si sa-l ingrijeasca asa cum bine merita. Totodata, mentionez ca imi asum eu tot ceea ce inseamna costuri si logistica pentru radiografia ce urmeaza a o face la picior, cat si eventualul tratament ulterior sau operatie, in functie de cum va decide medicul. Noua familie va trebui sa-si asume a-l ingriji in perioada de covalescenta de dupa, probabil va trebui sa stea o perioada la adapost, nu in aer liber si frig.

Va multumesc!

Adresa de email:
Telefon: 0741818909Completează mai jos formularul de adopție pentru Johnny sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0741818909


Formular de adopție