Labrador 2 ani 10 luni

Nume Pako, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0739935678
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 2 săptămâni
EticheteCaut o casa noua pentru catelul meu – Pako: un labrador negru foarte cuminte si intelegator, educat – nu face drame daca sta singur sau nu este bagat in seama, doarme mai toata ziua cat eu lucrez, nu latra aiurea la orice zgomot (aproape deloc de fapt), stie comenzile de baza + altele.Nu este agresiv.Urla “la luna” uneori doar cand trec masini de pompieri cu alarma.
Motivul ete ca locuim intr-o garsoniera si traiul a devenit aproape imposibil, este un loc total neadecvat pentru catel si a devenit la fel si pentru mine.
Poate fi adoptat de catre cineva care locuieste la curte – asta este o conditie clara. In plus, vreau sa cunosc exact mediul in care intra: cine va fi viitoarea lui familie, care sunt conditiile de viata ca ii vor fi oferite catelului etc. Nu il “dau ca sa scap de el, si gata”. Vreau sa mearga intr-un loc potrivit pentru el, ca sa aiba o viata mai normala – spatiu, aer liber, parinti iubitori. Avand in vedere ca vreau sa vad locul unde ar fi relocat, distante extrem de mari fata de Bucuresti ar fi in principiu excluse.
*Pentru cei pt care conteaza aspectul: ii cunosc parintii, este labrador pur, nu metis.

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Pako sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0739935678


Formular de adopție