LUNA – catelusa de decembrie nr. 1

Nume LUNA, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0723295447
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 1 an
EticheteCatelusa cu sosete si un colorit superb, caut casa. Acesta micuta s-a trezit aruncata impreuna cu sora ei peste un gard inalt, inalt, intr-o curte undeva in apropierea Bucurestiului. Era minuscula, avand undeva la 3 saptamani. Acum a mai crescut si devine mai frumosa pe zi ce trece. iti urmareste vesela fiecare pas, este foarte jucausa si vioaie. Este aventuroasa, latra, tropaie prin toata casa, se impaca tare bine cu alti catei si ii place sa se joace cu pisica rezidenta. Nu cere multe, daca ai treaba isi gaseste singura de joaca, apoi se culcuseste undeva in apropierea ta si doarme cuminte. Casca zgomotos. Nu stim cum arata mamica ei, dar ea este o pufosenie fara pereche, probabil de talie medie.

Micuta este deparazitat si deja are 2 din 3 vaccinuri facute. Daca crezi ca ar putea face parte din familia ta, nu ezita sa ne contactezi. Catelusa va fi data spre adoptie doar cu contract.

Adresa de email:
Telefon: 0723295447Completează mai jos formularul de adopție pentru LUNA sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0723295447


Formular de adopție