Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Luna isi cauta o familie

Nume Luna, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Un ghem de blana pufos isi cauta casa. Cand era foarte micuta s-a trezit aruncata in strada impreuna cu sora ei, intr-un sat undeva in apropierea Bucurestiului. Desi au fost despartite de mama lor nu au plans deloc si s-au comportat exemplar de calm. S-au descurcat cum au putut si au gasit o masina abandonata pe marginea drumului sub care sa se cuibareasca la caldura si sa doarma, visand probabil la o familie si un colt cald doar al lor pentru restul vietii.

Acum a ramas doar Luna si intretimp a mai crescut putin, s-a rotunjit si blanita ei a devenit deasa si moale ca matasea. Luna are 7 luni, este o femela de talie mica-medie si frumoasa fara pereche.

Este inteligenta, foarte jucausa dar stie sa fie si cuminte. De curand a inceput sa faca paza si sa se joace cu catelul locatar al unei statii de gaz din apropiere. Este hranita pe cat posibil de personalul statiei, dar din pacate o strada aglomerata nu este un loc bun pentru caini si mai ales pentru un catel mic in crestere.

Este doar o problema de timp pana cand o sa sfarseasca sub rotile unei masini.

Micuta a fost deparazitata si vaccinata. Daca crezi ca ar putea face parte din familia ta, nu ezita sa ne contactezi. Catelusa va fi data spre adoptie doar cu contract.

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Luna sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0723295447


Formular de adopție