Luna viseaza o familie doar a ei,

Nume Luna, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0723295447
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 3 luni
EticheteUn ghem de blana pufos isi cauta casa. Anul trecut in August, pe cand era inca foarte micuta, s-a trezit aruncata in strada impreuna cu sora ei. Au supravietuit cum au putut mai bine, cuibarindu-se pe marginea drumului si visand la o familie si un colt cald doar al lor.

Acum a ramas doar Luna si intre timp a crescut (foarte putin), s-a rotunjit si blanita ei a devenit groasa si moale ca matasea.

Luna este o catelusa de talie medie, are 10-11 luni si este frumoasa fara de pereche. Se uita cu pofta prin gard sperand ca i se va indeplini visul de a fi adoptata, este descurcareata, curioasa, vesela si foarte prietenoasa. Are ochii calzi si cereste mereu joaca si mangaieri. Luna este inca in strada.

Luna a fost de curand la sterilizat si a petrecut saptamana intr-un apartament. A invatat sa urce si sa coboare scarile, sa foloseasca liftul si sa faca de toate afara sau pe pad-uri. Desi este putin teamatoare fata de oamenii pe care ii intalneste, se plimba foarte bine si calm in lesa. Este prietenoasa cu caini si pisici. Nu roade si nu strica si incepuse incet-incet sa se relaxeze si sa se joace cu jucarii.

Daca crezi ca ar putea face parte din familia ta, nu ezita sa ne contactezi. Luna este vaccinata si sterilizata. Va fi data spre adoptie doar cu contract.

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Luna sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0723295447


Formular de adopție