Metis Jack Russel

NumeLa alegere, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0767752942
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
EticheteBună ziua, acest drăgălaș cățel l-am gasit pe strada mea ,cred că aruncat de cineva, pentru că strada este la marginea localității și se aruncă frecvent animale nedorite. Este la mine de 3 săptămâni, l-am deparazitat și sterilizat ( este femela, aprox. 1 an), am încercat să o pun pe picioare, că era foarte slabă. Vreau să îi gasesc un stăpân responsabil, eu am deja 3 si nu mai pot ține, un stăpân care să o îngrijească bine ,pt că e un câine lipicios și bun. Caracteristici observate cât a stat la mine:
– raspunde la câteva comenzi: nu ai voie, vin-o, pleacă, haide, dar nu suportă lesa, am încercat puțin, cred că cu răbdare învață orice ,că e tânără
– cară papuci si face gropi prin grădină, că e mică de vârstă
– se înțelege bine cu toți cainii mei ( 2bichoni și 1 brac ), dar cu tatonare de cateva zile ,că nu o tolerau ai mei, acum sunt prieteni, mănâncă si dorm împreună, se înțelege bine si cu pisica noastră , dar tot cu tatonare blândă.
– ar merge bine undeva la curte că e foarte energică, cred că unul din părinți este rasa Jack Russel ,pentru că seamănă si fizic si se poartă exact ca această rasă.
In caz că vi se potrivește, se dă spre adopție in București și zone adiacente, doar cu CONTRACT DE ADOPȚIE, pt că e un cățel deosebit și bun. În limita jud. Ilfov și împrejurimi asigur transport.
Vă mulțumesc!

Adresa de email:
Telefon: 0767752942Completează mai jos formularul de adopție pentru La alegere sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0767752942


Formular de adopție