Metis Lup Adoptie Bucuresti – 5 ani

Nume LOLA, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0756400899
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 1 an
EticheteSector 6, Bucuresti!
Ea este Lola, metis lup cu o lectie de viata ce ti se pare desprinsa dintr-un film. A trait prea multe in cei 5 ani ai ei! Prea multa durere! De la noi din balcon o vedem in fiecare zi. Pana acum o luna a stat in fiecare zi la lant, doar 5 minute de libertate o data pe saptamana… intr-o curte imensa si nu foarte curata ca sa poata strica ceva. Niciodata nu am putut intelege de ce sa tii un caine intr-un lant, dar cine sunt eu sa inteleg mintea omului? Si cum prin lumea in care traim mai sunt si oameni limitati, unii s-au gandit sa arunce cu borcane, bete, pietre, ce aveau la indemana, ca sa o faca sa taca noaptea. Ca…le deranja somnul de frumusete si se trezeau cu cearcane dimineata …
Iar de o luna proprietara s-a mutat, este o casa nationalizata cu multa probleme si a fost evacuta. Iar Lola, pentru ca nu i-a gasit stapan, a ramas acolo. Macar a fost inspirata sa nu o mai tina in lant, mare lucru! Mai vine sa ii dea proprietara de mancare si cativa oameni de pe langa bloc. De acolo si acele cutii multe din poze.
Este vaccinata, este un munte de blandete…de cum ma aude prin jur incepe sa isi fluture coada si asteapta o mangaiere! Nici nu va puteti imagina cat de mult imi doresc sa ii gasesc o casa in care sa zburde si un om care sa o iubeasca! Si ea o sa ii ofere ce stie mai bine: multe cerculetee si iubire neconditionata!
Ma ajuti sa ii gasesc omul? Ti-as fi recunoscatoare! Multumesc!

Adresa de email:
Telefon: 0756400899

Completează mai jos formularul de adopție pentru LOLA sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0756400899


Formular de adopție