Mia își caută căsuța ei (pui metis, talie mică) 2 luni

Nume Mia, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0723619376
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum o săptămână
EticheteSalut!

Povestea lui Shy este simplă, într-un sat în care oamenii nu sunt educați să își sterilizeaze câinii și nici primăria nu încearcă nimic în direcția asta prin a le pune la dispoziție vreun program de sterilizare gratuită, s-a pripășit în curtea bunicilor o cățelușă care a fătat undeva la sfârșitul lunii noiembrie (din estimări, nu știm data exactă) 5 cățeluși. Ulterior, în preajma Crăciunului când au prins curaj și au ieșit din culcușul ferit de mâna omului, pe care l-a găsit mama lor pentru ei sub o magazie, ne-am dat seama că erau 3 fetițe și 2 băieței. Din fericire pentru un băiețel am găsit deja o familie, dar restul frățiorilor, 4 la număr încă își caută și ei omul lor.

Nu am informații despre originile părinților puilor, dar mama lor are un aspect de metis de Barak Hound după aspectul părului și puțin fizionomia feței. Blănița Miei este similară cu cea mamei, dar cu un colorit diferit.

Puii sunt în județul Ialomița, dar pot asigura trasportul în Slobozia sau București la sfârșitul săptămânii la o dată stabilită împreună în prealabil. Deoarece transportul puilor este un efort considerabil din partea mea vă rog să fiți foarte siguri că îi doriți și că știți ce înseamnă un animal de companie.

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Mia sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0723619376


Formular de adopție