O fetita superba vrea o casuta

Nume Fetita superba, Femela
Localitate Iasi
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 3 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 3 ani

O fetiță superbă și delicată de talie mare, în vârstă de 3 luni își caută căsuță! Este deparazitată intern și extern, are primul vaccin făcut și carnet de sănătate. Minunata domnișoară o să fie și sterilizată. Este foarte deșteaptă, frumoasă și cuminte.
Receptivă și curioasă, gata să cucerească lumea împreuna cu tine!
Se oferă spre adopție în Iași sau Piatra Neamț.
Este o cățelușă luată și salvată din stradă împreună cu toți frățiorii ei. A trecut prin multe schimbari (atât ea cât și frații ei) și are nevoie de o pers. răbdătoare care înțelege nevoile reale ale unui cățel (care poate trăi și 15+ ani) și își asumă să o educe și crească frumos.
Momentan puiuții rămași (4 au mai rămas spre adopție: 3 băieți și 1 fetiță) sunt cazați contra cost la un cabinet veterinar. A fost singura soluție pe care am găsit o ca să i salvăm din locul periculos în care se aflau. Ne dorim ca viitorul stăpân/ă să achite contravaloarea vaccinul (60 lei) și să păstrăm legătură.
Persoanele interesate sunt rugate să lase sa sune la numarul de telefon : 0749352399 (Paula) sau mesaj pe fb: Jitaru Adina Cristina. Găsiți mai multe poze cu ea pe pagina mea de fb. Fiecare puiuț are acolo postarea sa.
Povestea lor o găsiți aici: https://www.facebook.com/100011723043541/posts/1355859661481456/?d=nCompletează mai jos formularul de adopție pentru Fetita superba sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0749352399


Formular de adopție