Onyx – talie mare, iubitor, educat, microcipat

Nume Onyx, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0727764763
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 4 săptămâni
EticheteOnyx este un super catel in varsta de sproximativ 3 ani pe care l-am gasit pe strada ranit. A fost mereu un luptator, niciodata in comportamentul lui nu s-a observat ca l-ar durea ceva, dar fost o recuperare de lunga durata care a necesitat si o interventie chirurgicala la cap, iar acum este bine.
Onyx este un catel ca toti cateii buni, este iubitor, sociabil, nu face in casa si nu distruge. Este de talie mare (aproape 30kg) si are nevoie de un stapan care sa stie sa domine un astfel de caine. Pare ca ar fi metis de labrador.
Este castrat, microcipat, inregistrat in RECS, deparazitat intern si extern.
Doresc pentru el o familie care sa il considere un membru de familie, sa stea cu ei in casa, nu doar afara in cotet. Sa fie iubit, sa fie aproape de familia lui. Este un caine care a suferit mult pana sa il gasesc eu, a fost batut de un om, cu siguranta.
Se da in adoptie in Bucuresti si imprejurimi, cu contract de adoptie.
Onyx este nerabdator sa isi gaseasca si el finalul fericit prin a se vedea in sfarsit la casa si la familia lui.Completează mai jos formularul de adopție pentru Onyx sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0727764763


Formular de adopție