Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Peti si Mark – disponibili pentru adoptie

Localitate Județul Argeș Pitesti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

2 prieteni, Peti si Mark, un metis si un brac german, traiesc impreuna pe un camp in apropiere de Pitesti. Au ajuns in atentia noastra cu ajutorul unei doamne care face mereu un ocol in drumul spre servici pentru a-i hrani. Se ofera cu contract de adoptie, exclus variante de lant sau tarc.

Amandoi sunt prietenosi, Peti chiar e jucausa si iubitoare, Mark e mai retinut si mai timid. Propunerea este de a fi adoptati impreuna, avand in vedere ca au fost de nedespartit cat timp au indurat conditiile din camp si speram sa se bucure in curand impreuna si de un camin primitor.

Doamna care ii cunoaste si ii hraneste se numeste Mirela Draghita, locuieste in Pitesti si poate fi contactata pentru detalii la numarul de telefon 0745 029 643. Multumim anticipat tuturor celor care ne ajuta cu distribuirea anuntului, crescand astfel sansele sa ajunga la omul potrivit.

Cu recunostinta,
Echipa Caine caut om
fb.me/compassion4k9

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru "Peti si Mark – disponibili pentru adoptie" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0745 029 643


Formular de adopție