Puc si Poc isi cauta familii iubitoare

NumePuc si Poc, Mascul
Localitate Craiova
Telefon 0765 508040 sau 0760 546570
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteNoi doi am fost găsiți într-o cutie, imediat după naștere. Am fost crescuți cu seringa și cu biberonul până când am devenit mai puternici.

Suntem amândoi negri și veterinarul spune că vom fi de talie mică sau medie, așa că la prima vedere suntem greu de deosebit. Dar dacă ne luați acasă, veți vedea că suntem foarte diferiți și că fiecare putem să oferim bucurii speciale viitoarei noastre familii.

Eu, Puc, sunt băiețel, sunt mai vânjos, mai mărișor și mai temperamental. Deja știu să ma joc și să mă pun pe spate ca să fiu scărpinat pe burtică. Sunt cel mai mare păpăcios din lume și încep să am chiar și voce.

Surioara mea, Poc, e mai fragilă. Ea a învățat greu să pape fără ajutorul mamei noastre și am crezut că o voi pierde. Dar când a început să mănânce a recuperat repede și acum mă poate pune jos când ne luăm la trântă. E delicată, duioasă și subțirică dar o luptătoare cum nu vedeți prea des.

Ne căutăm o căsuță caldă și familii iubitoare.

Venim la pachet cu carnete de sănătate, vaccinări și deparazitări la zi în funcție de momentul în care ne luați acasă și cu promisiunea sterilizării gratuite la vârsta de șapte luni.

Puteți să ne luați pentru curte sau pentru apartament dar cei care ne îngrijesc acum nu ne vor da ca să fim ținuți în lanț. Vom fi oferiti familiilor noastre adoptive doar cu contract de adoptie si cu microcip.

Nu știm noi prea multe dar deja știm că dacă ne găsim omul potrivit avem foarte multă iubire de oferit. În plus, suntem foarte caraghioși și spre deosebire de oameni, noi nu ne supărăm dacă râdeți de noi.

Adresa de email:
Telefon: 0765 508040 sau 0760 546570Completează mai jos formularul de adopție pentru Puc si Poc sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0765 508040 sau 0760 546570


Formular de adopție