Pui de catelus, băiețel, 5 luni, alb ca un bulgaras de zapada, am nevoie de ajutor

Localitate Constanta
Telefon 0761 330 757
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum o lună
EticheteSunt un puiut de catelus de aproximativ 5 luni.
Sunt băiețel, sunt cuminte si jucaus, dar mai ales dornic de muuuuulta iubire si afectiune. Caut mereu atenția oamenilor din jur si imi place la nebunie cand ma iubesc si se joaca cu mine.
Sunt alb tot, exact ca un bulgaras de zapada, incerc sa imi pastrez blanita cat mai curata si mai alba, dar este destul de dificil având în vedere faptul ca stau doar afara in curte si nu am un adăpost unde sa dorm si sa imi pot trage sufletul un pic.
Sunt ascultator si nu fac nazbatii, mananc orice fel de mancare, si din cea normala, gatita, dar si din cea speciala pentru catelusi.
Momentam ma aflu in localitatea Poarta Alba. Aici, in caminul meu provizoriu, au grija de mine niste oameni drăguți, dar ei termina munca si pleaca acasa, iar eu raman singurel paaanaaa a doua zi. Plus ca vine iarna, si cel mai probabil nu voi rezista gerului aspru fara un camin.
Am nevoie disperata de ajutor si imi doresc foarte mult sa imi gasesc o familie adoptiva căreia sa ii ofer toata dragostea si afecțiunea mea si pentru care sa dau din codita de fericire.
Va pupacesc, va mulțumesc si va rog din suflet sa ma ajutați.Completează mai jos formularul de adopție pentru "Pui de catelus, băiețel, 5 luni, alb ca un bulgaras de zapada, am nevoie de ajutor" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0761 330 757


Formular de adopție