Puiutul Goldie

NumeGlodie, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0722276790
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 11 luni
EtichetePuiutul Goldie este un baietel cam de 4-5 luni, nascut de mamica lui (catelusa de talie mica) intr-o curte care este si depozit pentru materiale de constructii (zona Voluntari). Are o personalitate placuta si pozitiva, este sociabil si prietenos, afectuos si dornic de iubire, cu energia si cheful de joaca specifice unui puiut de varsta lui. Blanita lui aurie si moale, nasucul extrem de catifelat, de culoarea unui cappuccino, labele surprinzator de groase fac din Goldie sa arate ca un labrador auriu in miniatura.
Desi o are alaturi pe mamica lui, acum, ca a mai crescut, a inceput sa iasa direct in sosea, fiind expus riscului de a fi calcat de masini.
Fiind un baietel optimist si pozitiv, cu o personalitate ideala pentru a fi adoptat si potrivit pentru apartament, si-a propus sa-si incerce norocul si sa spere ca va avea casuta lui si stapani responsabili, grijulii si iubitori, carora sa le arate toata afectiunea de care este capabil.
Asteapta cu nerbdare sa-l adoptati. Va umple casa de bucurie!

Adresa de email:
Telefon: 0722276790Completează mai jos formularul de adopție pentru Glodie sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0722276790


Formular de adopție