Rotocoale iubitoare 🥰

NumeSerena si Venus, Femela
Localitate Intrebari si Raspunsuri
Telefon 0733004643
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
EticheteNu mai e de mirare că găsești iubire necondiționată în locuri neașteptate. E doar surprinzător că n-avem mereu ochi să o vedem. Norocul meu e să-mi fi ieșit în drum iubire X 2 de nici nu le-am putut trece cu vederea. Cele două mogâldețe, numite Serena și Venus (după alte două surori celebre), mi-au tăiat calea cu niște priviri la care nu prea poți să reziști.

– Cea mai închisă la culoare e mereu în prim-plan, de asta și-a și câștigat numele *Serena*. E extrem de afectuoasă și nu te lasă cu una, cu două. Pare că știe ce vrea, pentru că se pune în calea fiecărui trecător ca să fie văzută. însă e foarte isteață și învață repede care sunt limitele.
– Cea cu blănița mai deschisă la culoare, *Venus*, e jumătatea mai introvertită, însă cu la fel de multă afecțiune de oferit. Pare un cățel extrem de blând și liniștit, cu un nivel mediu de energie, genul de puiuț care se bucură maxim de atenție și își vede de treabă dacă nu o primește.

Ambele au în jur de 3 luni și vor fi de talie medie.

Din păcate, deși m-aș înconjura cu o sută de astfel de rocotoale iubitoare, cățelușa mea nu acceptă să mă împartă cu alții. Așa că avem nevoie de ajutor: foster sau adopție în iași (sau alte orașe, la cerere, dacă se poate rezolva).

Adopția se va face exclusiv pe bază de contract și este exclus să ajungă în lanț. Pot suporta costurile deparazitării în cazul în care e nevoie.

 Completează mai jos formularul de adopție pentru Serena si Venus sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0733004643


Formular de adopție