Saheeli, metis de vizsla, prietena tuturor

NumeSaheeli, Femela
Localitate Bucuresti Giurgiu
Telefon 0724356046
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
EticheteSaheeli este o fiinta deosebita. O catelusa plina de afectiune, inteligenta si sete de joaca si explorare.
S-a nascut intr-un sat din muntii Apuseni in vara lui 2016, din mama vizsla maghiara si tata metis, caine din sat.
Dupa cateva luni a venit in Bucuresti si a locuit alaturi de mama ei in acesti patru ani, atat in apartament cat si in casa cu curte. Este obisnuita sa convietuiasca cu alte animale si atunci cand iesim la plimbare este prietena tuturor cainilor, copiilor si oamenilor. Pe pisicile de pe strada le fugareste in schimb.

Dupa patru ani am luat decizia ca Saheeli sa mearga la o alta familie care va putea sa ii dea atentia si spatiul de care are nevoie. Dupa mutarea in garsoniera si schimbarea stilului de viata intr-unul mai dinamic, in care se prevad plecari si calatorii, ea nu mai poate primi atentia si miscarea de care are nevoie.

Ne dorim pentru ea o persoana sau o familie care iubeste miscarea si plimbarile. Este o catelusa care iubeste natura si explorarea, iubeste joaca si alergatul. Este de asemenea foarte inteligenta, docila si raspunde frumos la dresaj daca i se acorda atentie.
Este foarte sensibila la emotii si stie cum sa fie alaturi de partenerii sai umani atunci cand au nevoie.
Daca va place Saheeli, sunati la numarul de telefon din anunt si vom stabili o intalnire in care sa va cunoasteti, sa va povestesc mai multe despre ea si sa o vedeti live.

Adresa de email:
Telefon: 0724356046Completează mai jos formularul de adopție pentru Saheeli sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0724356046


Formular de adopție