SARA – O bucurie de catel abandonat

NumeSara, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0739765809
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteBuna,

M-am pierdut sau am fost abandonata. Acum ma cheama Sara. Am fost la doctor si mi-am facut carnet de sanatate. Mi-au zis ca sunt corcitura cu border collie, ca am un an jumatate si ca ziua mea e in Mai. La inceput n-am mancat mai nimic zile la rand pentru ca inainte sa ma cheme Sara mancasem de foame niste porumb de pe jos cu tot cu pietricele si mi-a facut rau. In schimb pastiluta de deparazitare am infulecat-o ca pe Snickers.

Va rog eu mult sa ma ajutati sa imi gasesc o casuta iubitoare. Ma inteleg cu colegii mei blanosi de apartament, dar ii marai putin cand vor sa imi manance mancarea (chiar daca nu pot manca, o pazesc pentru mai incolo, ca stiu eu cum e sa fii cu burtica goala).

In weekend si seara pot sa stau mai in voia mea, dar cand pleaca parintii foster la lucru ma inchid in baie pentru ca e singura camera cu usa din garsoniera si eu nu imi dau seama ca unul din fratiorii mei e prea fragil pentru cata putere de joaca am eu.

Va rog eu mult, ajutati-ma. Am facut toate tratamentele si analizele (sunt sanatoasa tun, am avut doar indigestia de la porumb si imunitatea scazuta, ca pietricelele nu au vitamine), inclusiv vaccinurile.

Am fost si castrata asa ca acum sunt numai buna de luat acasa si iubit.

Va rog eu mult, ajutati-ma!
O puteti suna pe mama mea foster la 0739 765 809 – Cristina

Va multumesc din tot sufletelul meu de catel chinuit,
Sara.

Adresa de email:
Telefon: 0739765809Completează mai jos formularul de adopție pentru Sara sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0739765809


Formular de adopție