Soia – puiutul norocos

NumeSoia, Mascul
Localitate Bucuresti
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
EticheteChipeșul ăsta n-are nume bătut în cuie și nici familie încă, dar își caută din ambele. Are, însă, ceva ce i-a lipsit frățiorului lui: norocul să nu fi dat mașina peste el ieri.

În ciuda insistenții șoferului de a trece cu mașina peste el, probabil ca să-i “curme” suferința, frățiorul a supraviețuit și este acum în grija celei mai blânde mămici din cartier. Sunt zile grele, cu analize și radiografii și griji care mai de care. Dar sperăm ca frățiorul, acum numit Ragnar, să se încăpățâneze să supraviețuiască și să își revină complet.

Revenind însă la codița din poze, el are norocul să fie sănătos, dar nu și norocul să-și fi găsit încă o casă a lui. Are în jur de 4 luni, talie medie spre mare. E un drăgălaș + jumătate, însă toți cei care ne-am adunat să îi ajutăm pe cei doi pui avem alți câini acasă. Iar el merită liniștea lui, pentru că a adunat în 4 luni de viață aventuri cât alți câini în 4 ani.

Dacă poți să îi oferi foster sau vrei să îl adopți, dă un semn pe adresa de mail de mai jos. Adopția se va face doar pe baza contractului de adopție.

Adresa de email:
Telefon:


Completează mai jos formularul de adopție pentru Soia


Formular de adopție