Tzuki, primul cățel-pisică din București

NumeTzuki, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0742282237
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 12 luni
EticheteOfer spre adopție un Tzuki, primul cățel-pisică din oraș, un animăluț extrem de blând și curajos, cu o poveste incredibilă: născut și crescut pe o vale din Teleorman, la granița cu bulgarii, prins de hingheri, tranchilizat, bătut și cu urechile marcate, salvat din adăpost, acum în curs de adaptare într-un apartament de 2 camere din București, cu un copil mic și o pisică.

Spre deosebire de un pui, și-a făcut nevoile afară încă din prima zi, doarme singur peste noapte, stă și 12 ore singur fără să distrugă nimic în casă.

Are 2 ani și este sănătos tun. Mă ocup de tratament VET, deparazitări în curs, toată schema de vaccinare. Vine cu pătuț, ham, zgardă, lesă, jucării:)

Pentru cei care răbdători, cu puțin timp liber, dornici să-și facă un prieten pe viață, aranjez întâlniri și răspund la orice întrebări legate de o posibilă adopție atât în mesaj pe FB, cât și la 0742.282.237.

Adresa de email:
Telefon: 0742282237Completează mai jos formularul de adopție pentru Tzuki sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0742282237


Formular de adopție