Un suflet mic în căutarea unui cămin iubitor! 🐾

Nume Luna, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 8 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 8 luni

Bine v-am găsit! Va prezentam o micuță și adorabilă cățelușă de talie mică în nevoie. Suntem în căutarea unei familii speciale care să îi ofere un cămin iubitor pentru totdeauna.
🌟 Numele ei este Luna și are doar aproximativ 2 luni. Ea este o cățelușă de culoare neagră cu o blană strălucitoare și ochi care reflectă încrederea și afecțiunea ei. Luna a trecut prin momente grele, fiind găsită cu un borcan aruncat în jurul gâtului, dar a depășit această experiență traumatizantă și a arătat o putere incredibilă de a iubi.
❤️ Luna a fost deparazitată și va primi toate vaccinurile necesare în curând pentru a fi în deplină sănătate. Este o cățelușă jucăușă, prietenoasă și dornică de dragoste și atenție. Va aduce o rază de lumină și bucurie în viața oricui va deveni stăpânul ei.
🏠 Căutăm o familie devotată și responsabilă care să îi ofere lui Luna un cămin permanent. Ea are nevoie de cineva care să îi ofere dragoste, îngrijire și atenție, și care să o integreze în viața lor ca pe un membru iubit al familiei.
👪 Luna poate fi prietena perfectă pentru o familie activă, dar și pentru un singur stăpân grijuliu. Ea se înțelege bine cu alte animale și este dispusă să învețe și să exploreze lumea alături de noul ei stăpân.
🌈 Dacă sunteți o persoană iubitoare de animale, pregătită să oferiți un cămin iubitor pentru Luna, vă rugăm să ne anuntați. Orice share, in cazul in care nu puteți sa o adoptați, o poate ajuta sa ajungă acasă!
✨ Luna așteaptă nerăbdătoare să întâlnească pe cineva special care să îi ofere o a doua șansă la fericire. Ajutați-ne să-i găsim căminul pe care îl merită!

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Luna sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0734696802


Formular de adopție