Ursi – mascul, trei luni, talie medie, Suceava

Nume Ursi, Mascul
Localitate Județul Suceava Suceava
Telefon 0747086362
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum o lună
EticheteBuna, ma numesc Ursi si caut un loc pe care sa il pot numi acasa, alaturi de o familie iubitoare care poate sa imi ofere afectiunea pe care o merit! Am trei luni, 5 kg si, cand voi creste mare, voi fi de talie medie (ambii parinti au fost de talie medie)!

Sunt extrem de cuminte, bland, sociabil si prietenos atat cu oamenii, cat si cu alti catei si chiar si cu pisicile! Am fost salvat de la munte, unde imi petreceam timpul alaturi de fratele meu si vreo cinci pisici, deci sunt foarte obisnuit cu alte animalute! Pisicile isi vor gasi o casa cu usurinta, iar fratele meu va urma o strălucită carieră la stână. Eu n-am trecut interviul de angajare pentru că sunt prea blând, sunt prietenos cu toate vietățile (inclusiv oițe) și, recunosc, îmi cam place să dorm.

Momentan, am un adapost temporar in Suceava pana cand imi voi termina schema completa de vaccinare. Voi fi complet vaccinat si disponibil in maxim trei-patru saptamani! Voi avea inclusiv microcip si pasaport, deci ne vom putea plimba impreuna oriunde! Cei care m-au salvat asigura transport oriunde! Va rog sa ma contactati daca doriti sa adoptati un suflet bland, asa ca mine! Multumesc!!

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Ursi sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0747086362


Formular de adopție