14 Iun 2011

14 animăluţe adoptate

14 animăluţe adoptate

„Târgul” de câini şi pisici fără stăpân organizat de Asociaţia pentru Protecţia Animalelor ANU-Animal Need Us în week-end a a avut succes în ciuda vremii nefavorabile. Peste 200 vizitatori au trecut pe la cabinetul Health Vet unde s-a desfăşurat acţiunea de dare în adopţie, iar 14 animale, şapte câini şi şape pisici şi-au găsit stăpâni iubitori. Vizitatorii au donat circa 90 kg de mâncare pentru animale, hrană care ajunge aproximativ o săptămână pentru a hrăni cele 40 de patrupede, 30 căţeluşi şi 20 pisici pe care le mai au în grijă. De asemenea, braşovenii au făcut şi donaţii în bani, circa 360 de lei ce vor fi folosiţi de asemenea pentru îngrijirea animalelor. Patrupedele fără stăpân din grija ANU au nevoie de o familie, dar au nevoie să fie hrănite şi au nevoie de vaccinuri, deparazitări, tratamente etc. „Dorim să repetăm evenimentul de adopţii şi donaţii şi sâmbătă, 18 iunie, şi probabil vom repeta acest eveniment cel puţin o dată la două săptămîni. Împreună cu braşovenii putem să golim străzile de animale vagaboande dacă sunt adoptate sau dacă ne ajută pe cei care le adunăm să le întreţinem pînă la adopţie”, a spus Alina Ghica, reprezentant al ANU.

Sursa: Brasovul Tau


Un comentariu

Va asteptam cu drag la evenimentul din 18 iunie sa adoptati un animal, sa donati hrana sau bani pentru animale. Multumim, Alina Ghica si Echipa ANU

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.