Vrei să ajuți?

AdoptiiCaini.ro este o inițiativă indepententă de promovare a adopțiilor începută în 2008, atunci când internetul nu era cel pe care îl cunoaștem astăzi. Platformele de socializare erau încă la început și telefoanele mobile cu cameră foto nu erau atât de performante.

Deși nu am cerut și nici nu am primit niciodată donații pentru a ne susține activitatea, ne-am bucurat de suficient de multă vizibilitate astfel încât să putem spune astăzi, fără să lezăm orgoliul nimănui, că adoptiicaini.ro a fost și este în continuare cel mai vizibil canal de promovare a adopțiilor în mediul online, cu mii de vizitatori care intră zilnic pe site și aproape 250 de mii de urmăritori pe Facebook .

Toate aceste lucruri și multe altele au fost posibile datorită voluntarilor, oamenilor cu suflet bun care au fotografiat căței ai nimănui, au pus un anunț pe site și l-au promovat alături de toți ceilalți căței de pe site.

Cum poți să ajuți

Dacă ai intrat aici încercând să găsești o modalitate de a ne ajuta în misiunea de promovare a adopțiilor, iată cum o poți face:

1. Urmărește pagina noastră de Facebook (AdoptiiCaini.ro) și distribuie ocazional câte un cățel pe pagina ta.

2. Nu trece nepăsător pe lângă câinii străzii, vizitează-i pe cei din adăposturi și adaugă un anunț. Există încă județe în care avem anunțuri vechi pe site, insuficiente pentru cei care caută să adopte, iar acest lucru se vede tot mai tare de când am început să publicăm cereri de adopții.

3. Dacă ai un website sau blog, folosește codurile de mai jos pentru a promova adopțiile pe site-ul tău.

Îți mulțumim!

 

Badge Adoptiicaini.ro 200
Badge Adoptiicaini.ro 150
Badge Adoptiicaini.ro 125
200x200px 150x150px 125x125px