1 Iul 2011

Intrebari si raspunsuri »

Ar putea asociatia sa se implice in sterilizarea de caini care traiesc pe terenul din jurul firmelor, din spatele Carefour Militari?

Ar putea asociatia sa se implice in sterilizarea de caini care traiesc pe terenul din jurul firmelor, din spatele Carefour Militari?2 raspunsuri

luati legatura cu asociatille de la dumneavoastra din judet. in mod normal ar trebui sa va ajute

Asociatiile de protectia animalelor, nu pot steriliza toti cainii din orase, deoarece se autofinanteaza din cotizatiile membrilor sau daca sunt norocoase, din unele sponsorizari( dar nu prea se intampla intr-o Romanie zgarcita)- aceste ONGuri NU PRIMESC BANI PUBLICI, NU AU VOIE CONFORM LEGII!
De sterilizarea cainilor fara stapan, se ocupa Primaria Orasului, care primeste bani in bugetul local, pentru „serviciul cainilor fara stapan”
Problema cainilor strazii, se va rezolva, doar cand se va stopa abandonul din curtile pamenilor si cand sterilizarea, se va face pe plan national, incepand cu detinatorii de cani.

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.