1 Noi 2011

Catelusa necajita de 5 luni

Dam spre adoptie urgent pui de catel de 5 luni. Este o fetita simpatica si iubitoare, de culoare maro. A fost ridicata de pe strada si a ajuns la adapostul primariei dar ea, din pacate, este unul dintre cateii foarte sensibili care nu rezista in captivitate. Din cauza stresului a devenit scheletica si santem siguri ca numai adoptia ii mai poate salva viata. Acum este la adapostul de pe strada Bobalnei nr. 87 si poate fi vazuta martea si joia intre orele 12-14.

Adresa de email :

DSCF0859.JPG (1 MB)

DSCF0859.JPG (1 MB)

DSCF0861.JPG (1 MB)

DSCF0861.JPG (1 MB)

DSCF0862.JPG (1 MB)

DSCF0862.JPG (1 MB)


2 mesaje

CHIAR DACA NU ESTE O CATELUSA ALBA,DE TALIE MICA SI PUFOASA,ACEST SUFLET CURAT TREBUIE SALVAT.CINE ARE CURTE ADOPTATI-O PENTRU CA UNDE MANANCA UNUL MANANCA SI AL DOILEA SI DEOBICEI CATEII METISI NU SUNT ASA SENSIBILI CA SI CEI DE RASA.NU RAMANETI INDIFERENTI LA STRIGATUL EI DE AJUTOR.TREBUIE SA TRAIASCA SI SA FACA O FAMILIE FERICITA MULTI ANI DE ACUM INCOLO.EU SPER CA MULTI OAMENI ISI VOR SCHIMBA MENTALITATEA SI VOR ADOPTA SI METISI PENTRU CA SI EI AU SUFLET.DUMNEZEU SA BINECUVANTEZE PE CEI CE VOR ADOPTA ACEST SUFLET NEVINOVAT.

Catelusa a fost adoptata in Germania:) Pleaca in data de 18 noiembrie

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.