11 Feb 2010

Constanţa: Poliţiştii caută un vânător de câini

Poliţiştii din Năvodari fac cercetări pentru a identifica un bărbat care s-a distrat împuşcând mai mulţi câini din satul Mamaia. Ancheta a fost deschisă ca urmare a sesizării unor voluntari de la Protecţia Animalelor.

Martorii au declarat că suspectul este un angajat al Armatei care foloseşte arma din dotare. „Au fost împuşcaţi mai mulţi câini. Cine a făcut asta nu poate fi numit om” a declarat Murat Zeadin, reprezentantul Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor de la Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Toxice din cadrul Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Constanţa.

Sursa: Adevarul


Un comentariu

atunci cand l-am contactat pe acest domn Murat cu o sesizare de acest gen a zis citez”da ce suntem in Texas sa se impuste pe strada jignesc politia si voi suporta consecintele” asa ca acest domn Murat protejeaza politia nicidecum animalele.Nu trebuie sa faca parte din protectia animalelor persoane cu inerese, in afara de cele ale animalelor.

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.