9 Sep 2017

Intrebari si raspunsuri »

Cum sa procedez?

Buna ziua, locuiesc in orașul Bacau și nu stiu dacă sunt in locul potrivit și dacă întreb pe cine trebuie, dar încercarea moarte nu are.
M-am mutat de o luna intr-un nou apartament și in fata blocului sta zi și noapte un maidanez. O vecina ii da mâncare, de aceea nu pleacă. Problema e ca de multe ori s-a repezit la mine când încercam sa ies sau sa intru in scara blocului și la persoanele care trec prin fata blocului. Uneori, mai ales seara când ajung de o serviciu, câinele e nervos și sunt nevoită sa aștept in mijlocul străzii o jumătate de ora sau chiar o ora întreaga pana se linisteste, apoi sa intru in casa.
Sa nu mai mentionez atunci când vreau sa îmi scot cățelul ca sa își facă nevoile… Nu știu ce sa mai fac, îmi este frica de el pentru ca s-a repezit de câteva ori la mine și nu ma simt in siguranța! Dar îmi este și mila de el, pentru ca pe timpul verii nu e o problema, dar iarna sta in frig, sub ploaie și ninsoare… Cum ar trebui sa procedez in situația aceasta?Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.