1 Aug 2011

O sansa la viata

Un puiut deosebit de frumos, cuminte si blind asteapta sa primeasca o sansa la viata. L-am gasit intr-o stare deplorabila pe strada. Acum este la mine acasa unde urmeaza un tratament prescris de veterinar. Are doi ochisori blinzi si catifelati cu care se uita la tine pina in adincul sufletului. Daca crezi ca ai un bol de mincare si un strop de apa pentru el, fa in asa fel incit sa il intilnesti. Nu vei regreta.

Adresa de email :

Picture-089.jpg (1 MB)

Picture-089.jpg (1 MB)


3 mesaje
miriam iliescu 1 august 2011 la 8:00 pm

suflet milos mergi pana la capat adica pastreaza-l. da-i un bol de mancare si unul de apa , uiteta-in ochisorii lui blanzi si catifelati. ai lsat impresia ca te-a cucerit privirea lui. ramai asa cucerita, nu-l pasa. uite cati caini sunt de adoptat. cei mai multi fac ca tine * da-l mai departe*.

miriam iliescu 1 august 2011 la 8:04 pm

suflet milos mergi pana la capat adica pastreaza-l. da-i un bol de mancare si unul de apa , uitate-in ochisorii lui blanzi si catifelati. ai lsat impresia ca te-a cucerit privirea lui. ramai asa cucerita, nu-l pasa. uite cati caini sunt de adoptat. cei mai multi fac ca tine * da-l mai departe* si da toti paseaza cine mai adopta ?

cat va creste?

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.