2 baietei pentru adoptie

Nume Nu au nume, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 3 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 3 ani

Urgent pentru adoptie – Bucuresti. Catelusii au nevoie de familii.

7 luni. Nu sunt de rasa. Talie mica.

Pe cel negru l-am poreclit Grasul iar pe cel maro Four (patru) pentru ca este al patrulea si ultimul nascut.

Povestea lor:
La sfarsitul anului trecut, in drum spre casa am gasit o catelusa care s-a tinut dupa mine. Am dus-o la veterinar insa nu avea cip si am luat acasa unde mai aveam 2 catei si o pisica. Nu s-au inteles unii cu altii dar am tinut-o intr-o camera separata pana aveam sa ii gasesc o familie.
Doua luni mai tarziu m-am trezit in plansete de catelusi venite de la mine din dulap. Era graviduta dar nu mi-am dat seama. A facut 4 pui pe data de 12 decembrie iar ea impreuna cu doi dintre acestia si-au gasit deja casute pana acum.
Grasul cu Four nu au fost atat de norocosi, negasindu-si omul lor pana acum.

Cateii cresc, au nevoie de un nume si de un om pe care sa il iubeasca. Eu stau la bloc cu atatia catei si nu le pot oferi atentia pe care o merita.

Ii ofer spre adoptie impreuna sau separat. Grasul nu accepta alte animale insa Four da. Amandoi sunt extrem de jucausi, pupaciosi si energici. Fiind pui, mai si zgarie, strica lucruri, cersesc mancare cand stai la masa, mai plang pe la usi etc.

Imi doresc sa le gasesc familii responsabile, care isi doresc cu adevarat un suflet langa ei, pe care sa il iubeasca si sa il ingrijeasca.
Doresc sa ii ofer personal la adresa noului stapan, pentru a avea timpul necesar sa comunicam si sa ne cunoastem pentru a-mi da seama daca puiutii vor fi tratati asa cum imi doresc.

Nu sunt catei de paza, nu sunt de lanț, cadouri pentru copii sau pentru cupluri.

Cei doi au schema vaccinarii incepute si vin deparazitati si cu carnetele de sanatate.
Se ofera in Bucuresti si in imprejurimi.

Daca cineva se gaseste interesat de aceste doua suflete si doreste sa le ofere o casa pentru totdeauna, va rog sa ma contactati pe whatsapp sau la telefon.Completează mai jos formularul de adopție pentru Nu au nume sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0739376200


Formular de adopție