Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

2 catei spre adoptie

Nume Tera, Franky, Femela
Localitate Județul Constanța Valu lui Traian
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Ei sunt Tera si Franky, doi catei tineri, afectuosi si plini de viata pe care ii iubim extrem de mult, dar din pacate ne este imposibil sa ii mai tinem. Dorim sa le gasim o familie la fel de iubitoare. Acestia sunt obisnuiti sa umble liberi prin curte, din acest motiv o casa cu o gradina li s-ar potrivi mult mai bine decat un apartament de bloc. SA NU FIE TINUTI IN LANT.

Tera (neagra) este o femela de talie medie, metis de border collie in varsta de 2 ani, sterilizata si cu vaccinurile la zi. Este putin mai timida, insa dupa ce incepe sa te cunoasca isi da frau liber iubirii si energiei.

Franky (maro) este un mascul de talie medie, metis de aproximativ 8 luni, necastrat si cu vaccinurile la zi. Este un catel foarte energic, extrem de iubaret si foarte sociabil.

!!!Daca se doreste dovada vaccinarilor, trimit poza cu ele in privat

Nu au niciunul rau de masina si sunt foarte cuminti. Daca ar putea fi adoptati impreuna ar fi ideal pentru ei, insa pot fi luati si separat

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Tera, Franky sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0741397081


Formular de adopție