2 suflete minunate isi cauta caminul de care au nevoie!

Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Acești cățeluși au fost abandonați in strada, langa o pădure si pe o ploaie torențială 😞 cine i-a aruncat a vrut sa fie sigur ca nu au șanse sa supraviețuiască. Erau 3, dar din pacate unul a fost călcat de mașina. Momentan am reușit sa ii iau din strada, sa le ofer de mancare, iar maine ii voi duce la veterinar.
Cele doua rămase (sunt ambele fetite) au fost extrem de speriate, le-am prins foarte greu si au plâns mult… însă, când am ajuns cu ele acasă si au înțeles ca sunt in siguranță, nu mai știau cum sa imi mulțumească.
Nu am posibilitatea sa le adopt, deci au nevoie urgentă de cineva care sa le ofere un adăpost si iubire. Ele cu siguranta au foarte multă iubire de oferit!
Poate faptul ca sunt fetițe va împiedica in a lua o decizie, însă ofer sterilizare pentru ele la varsta corespunzătoare.
Va rog sa ma ajutați sa le găsesc o căsuța!
*Ar fi ideal dacă cineva le-ar putea lua împreuna deoarece sunt foarte apropiate, insa orice propunere de adopție, sub orice forma, este bine venită.
**Cine nu poate ajuta cu o adopție, poate ajuta cu un share! Mulțumesc.Completează mai jos formularul de adopție pentru "2 suflete minunate isi cauta caminul de care au nevoie!" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0774078203


Formular de adopție