3 căței de adoptat

Nume -, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 11 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 11 luni

Am salvat acum aproximativ 3 saptamani de pe un pod din Slobozia 3 catei ce urmau sa fie calcati de masini.
Initial vazusem doar 2, dar cand incercam sa ii prindem in tufisuri l-am gasit si pe al 3-lea si ne-am bucurat nespus ca i-am putut prinde pe toti 3.
Plini de capuse si purici, i-am dus la veterinar pentru o deparazitare completa intern/extern si au facut si primele 2 doze de vaccin Polivalent, urmand intr-o saptamana sa li se faca ultima doza, vaccinul antirabic si microciparea.
Sunt sanatosi, jucausi si iubitori. Au plecat de la a le fi frica de noi, la cea mai mare bucurie atunci cand ne vad – degetele de la picioare sunt cele mai captivante jucarii de rontait. I-am tinut in casa, si-au facut nevoie pe scutece, dar au avut parte si de ore de joaca afara.

Sunt 2 masculi si o femela, din poza cea mai inchisa la culoare este femela. Talia lor va fi medie.
Ne dorim pentru fiecare dintre ei stapani iubitori si grijulii, care inteleg ce inseamna sa fie responsabili de viata unui suflet care nu are decat iubire de oferit in schimb. Vrem sa le oferim o viata noua, unde nu cunosc sentimentul de frica, foame, suferinta si cel mai rau dintre toate, moartea.
Astept doar aplicari de la persoane sigure, serioase, care sunt de acord sa raspunda eventual la un chestionar de adoptie si care sa fie de acord chiar si cu un contract de adoptie.
Pentru a fi siguri ca va intra apelul din lipsa de semnal bun, puteti sa imi scrieti sau sa ma sunati pe whatsapp, tot acolo pot sa va trimit mai multe poze. Puii sunt in Sapunari, Lehliu Gara, dar pot oferi transport in Bucuresti si imprejurimi.Completează mai jos formularul de adopție pentru - sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0762482831


Formular de adopție