4 pui catel pt adoptie – 3 baieti si o fetita, deparazitati si vaccinati

Localitate 1 Decembrie Berceni etc Copaceni Jilava Județul Ilfov
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 1 anAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

In cartierul rezidential Green City, Jud Ilfov, Com 1 Decembrie, sunt frecvent abandonati caini, probabil de cei din comuna sau comunele limitrofe. Pe 24 mai am gasit o cutie cu 5 catei abandonati in mijlocul drumului. De atunci, de aproape 1 luna, i-am tinut intr-o hala abandonata, i-am hranit cu mancare gatita, bobite, curatat, jucat, deparazitat, vaccinat (pe 18.06 facem al 2 lea vaccin) si am reusit sa plasesz o fetita din cei 5. Au ramas 3 baieti si o fata. Sunt bine ingrijiti, frumesei, ascultatori si jucausi. Au intre 2 si 3 luni.
Daca doreste cineva sa adopte un catel, va rog sa ma contactati 0722.21.63.64. Am 2 caini de la Aspa si 2 pisici de pe strada intr-o curte de 50 m, nu mai am loc sa iau la fiecare abandon cate ceva…Va rog sa le dati o sansa. Am mai hranit si ingirjit un caine abandonat din comuna aici…care a sfarsit otravit, din pacate. Au nevoie de o casa, de o familie…nu pot ramane pe strada in cartier. In plus, hala in care sunt acum urmeaza sa intre in renovare, deci vor fi dati afara de acolo. Multumesc !

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru "4 pui catel pt adoptie – 3 baieti si o fetita, deparazitati si vaccinati" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0722216364


Formular de adopție