4 pui catel pt adoptie – 3 baieti si o fetita, deparazitati si vaccinati

Localitate 1 Decembrie Berceni etc Copaceni Jilava Județul Ilfov
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 12 luniAnunț expirat!
Publicat acum 12 luni

In cartierul rezidential Green City, Jud Ilfov, Com 1 Decembrie, sunt frecvent abandonati caini, probabil de cei din comuna sau comunele limitrofe. Pe 24 mai am gasit o cutie cu 5 catei abandonati in mijlocul drumului. De atunci, de aproape 1 luna, i-am tinut intr-o hala abandonata, i-am hranit cu mancare gatita, bobite, curatat, jucat, deparazitat, vaccinat (pe 18.06 facem al 2 lea vaccin) si am reusit sa plasesz o fetita din cei 5. Au ramas 3 baieti si o fata. Sunt bine ingrijiti, frumesei, ascultatori si jucausi. Au intre 2 si 3 luni.
Daca doreste cineva sa adopte un catel, va rog sa ma contactati 0722.21.63.64. Am 2 caini de la Aspa si 2 pisici de pe strada intr-o curte de 50 m, nu mai am loc sa iau la fiecare abandon cate ceva…Va rog sa le dati o sansa. Am mai hranit si ingirjit un caine abandonat din comuna aici…care a sfarsit otravit, din pacate. Au nevoie de o casa, de o familie…nu pot ramane pe strada in cartier. In plus, hala in care sunt acum urmeaza sa intre in renovare, deci vor fi dati afara de acolo. Multumesc !

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru "4 pui catel pt adoptie – 3 baieti si o fetita, deparazitati si vaccinati" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0722216364


Formular de adopție