acum 14 ani

Intrebari si raspunsuri »

Doresc un Buldog englez gratuit sau cu putini bani

Caut de mult pt fiul meu un buldog englez dar am vazut la vanzare ca e f scump. Stiu ca se si doneaza gratuit buldog. Doresc sa stiu la timp cand apare un astfel de anunt despre un buldog dat gratuit sau cu putini bani. Va nulrumesc de intelegere. Atept rasp

2 raspunsuri

Nu exista statistici in acest sens. La asociatia locala a stat mult timp un bulldog superb dar f trist, abandonat din cauza batranetii – deoarece pretentiile romanilor sunt nerealiste (rasa pura dar mascul de maxim 6 saptamani, cu o anume coloristica samd), in final a fost adoptat in Germania. Deci in 4 ani eu am intalnit un sg caine de genul oferit spre adoptie. Daca nu aveti banii necesari, ar fi corect sa mai reduceti putin din pretentii; sunt o rasa relativ rara si cu necesitati speciale.

Am eu unul dar singura problema a ei este cu piciorusele din spate are doar 6 luni si are nevoie de tratamet pentru articulatii, este rasa pura, nu e nimik ascuns sunt tehnicean veterianr, am luat-o si eu de la cineva pentru ca a stat toata iarna in zapada afara si nu pot sa o tin eu mai am un dog german si un golden.