acum 14 ani

Intrebari si raspunsuri »

De la ce varsta are voie as manance oase de pui?

Am un amstaff in varsta de 6 luni si as dori sa stiu de la ce varsta ii pot da oase de pui.va multumesc!

7 raspunsuri
inspector sef asociatia b.b. 10 martie 2010 la 3:57 pm

oasele de pui nu sunt indicate la caini mai bine un piept de pui sau o carne de vita dar nu oase

nu este recomandat cainilor sa manance oase de pui. se pot ineca cu ele sau le pot ramane in gat.

oasele de pui nu sunt indicate deloc cainilor,pentru ca atunci cand le roade rep in fasii si ii pot perfora matele.daca vrei totusi sa-i dai oase da-i oase de porc fierte,sunt cele mai bune pentru caini.

Oasele in general sunt foarte nocive! Inclusiv cele de porc si vita cauzeaza diferite afectiuni gingivale, ocluzie totala, abcese perianale, etc.

nu le da la catei oase de pui ptr k se va scapina l coada pana l va cadea blana …styu d l mn ….am mankrimi graznice de l oasele de pui si nu le fc bn niki l organism….intreaba si un medic veterinar

Nu ai voie sa-i dai oase de pui.Dar daca insisti ai grija sa nu i l dai p acelea care se fac aschii pentru ca ii pot perfora intestinul gros si sa vezi atunci distractie.Operatie,tot tacamul.

Oase de pui date zilnic nu-s bune ca se rup si fac aschii ce pot afecta sanatatea cainelui (le dati mai rar si care sunt mai mari ), oase de porc, vita sunt bune, lupii ce credeti ca mananca? Vaneaza porci mistreti, caprioare, credeti ca lasa oasele? Devoreaza prada cu totul, si sunt foarte rezistenti si sanatosi, sa nu va mai aud ca nu-s bune oasele.