acum 14 ani

Cainele de urma Lupu al Politiei Targu Lapus a prins un hot la doar 40 de minute dupa ce a spart un magazin

Un hot din Dumbrava a ajuns pe mana politistilor la doar 40 de minute dupa ce a spart un magazin din localitatea Stoiceni si a furat mai multe bunuri. Manglitorul a fost gasit cu ajutorul cainelui de urma Lupu’ al Politiei orasului Targu Lapus, care i-a condus pe oamenii legii direct la faptas.

Ieri, 2 iunie, in jurul orelor 14.00 – 15.30, patronul unei firme, O.F., din Stoiceni a sesizat ca magazinul i-a fost calcat de hoti. Omul a chemat imediat politistii din Targu Lapus care l-au adus cu ei pe deja faimosul caine de urma Lupu’. Animalul a cercetat locul si a luat urma faptasului.

Cainele, insotit de agentul de politie Ioan Petrehus, de tehnicianul criminalist Cristian Holban si de Nicolae Mut, din cadrul politiei judiciare, a gasit o urma de incaltaminte la 1500 metri de la locul faptei si a luat mirosul de pe un ambalaj din plastic pentru PET-uri de bere.

”Am fost sesizati de catre administrator O.F., de la firma SC Stoiceni Satra SRL, ca la magazinul s-a dat o spargere. Cu ajutorul cainelui de urma de la Politia orasului Targu Lapus, condus de agentul de politie Petrehus Ioan, a fost gasit suspectul”, a detaliat tehnicialul criminalist Cristian Holban.

Cainele i-a condus pe politisti la hotarul localitatii Stoiceni, unde s-a oprit in dreptul faptuitorului M.A., in varsta de 21 ani din Dumbrava (Tg Lapus), fara ocupatie. Acesta avea asupra s-a bunurile sustrase de la magazin – 6 PET-uri de bere Skol, 10 pachete de tigari si suma de 65 lei. Toate au fost recuperate.

Faptuitorul a fost prins la 40 de minute dupa savirsirea faptei de furt calificat prin efractie.

12 comentarii

cei mai destepti sunt ciobanestii germani!! :X

De acord! Cainii sunt inteligenti de felul lor, dar ciobanestii germani sunt cei mai destepti :) Sau poate sunt subiectiva?? Am si eu doi ciobanesti germani :))

mai inteligenti ca labradorul….nu prea as crede….

cei mai inteligenti sunt labradorii si cei mai cumintii

daca nu stiti lavradoru e o corcitura facutadin golden si lup deci dupa parerea mea rasa cea mai desteapta este golden trivier si lupu

daca ai avea golden trivier atunci vei sti cu adevarat ce caine este

eu am si de acea spun e folosit ca caine de nevazatori nu latra e foarte curat si e mai ales foarte ascultator

si foarte zimbitor si iubitor

bravo Lupino, am mai vazut asta cu ani in urma, facuta de un lup politist dupa trei zile de ploaie si dupa ce au intrat n magazin zeci de fraieri, este incredibil{se numaea "Sabina" si era a politiei din Buc.}

ia uite ce fac ciini ! oameni fura , ciinii ii prind ! ce grad are ? are ?! un catel pt averile ilicite nu e ? :))))))))

daaaa…cainii de la Dinamo

cel mai bun detectiv si cel mai onest! a fost decorat?