acum 14 ani

Intrebari si raspunsuri »

De ce ii curg ochii ? Si de ce nu mananca mancare normala pentru caini ?

Am o cateluse de 4 ani care arata foarte bine. Rasa e Bichon Maltez . Dar singura problema este ca ii curge din ochi un lichid negru care uneori se intareste pe parul dimprejurul ochilor si am observat ca atunci cand o sterg ii place sa linga ‘chestia neagra’ . Scuze pentru exprimare dar asa e . Catelusa mea nu manaca mancare pentru caine ci numai sunca presata , pateu , piept de pui la gratar sau fiert , etc .. nu stiu ce sa ma mai fac cu ea. Da, am fost si la cabinete dar nimic . Ea niciodata n`a mancat ciorba, lapte, paine, ce mananca un catel normal . Nici nu vrea sa auda de acestea . Va rog ajutati`ma ca sunt foarte ingrijorata ! Multumesc anticipat !

4 raspunsuri

Vei inbolnăvi catelesa cu alimentia asta!!!
SCHIMBĂ DOCTORUL!!!

Poti sa incerci sa o stergi la ochi cu putina apa oxigenata.

LOL
un caine “normal” mananca ciorba si paine???
cainele va manca ceea ce i se va da. daca ii dati sunca presata si piept de pui, cu asta se va obisnui, si doar asta va vrea. daca o treceti pe MANCARE DE CAINI, cu asta se va obisnui. da, poate ca va fi greu la inceput si va refuza mancarea, dar pana la urma va manca, trebuie doar sa nu cedati in fata ei.

si eu am adoptat un caine acum cateva luni . are 7 ani. si la fel mananca doar parizer carne la gratar si fiarta. am incercat sa ii dau granule si nici nu se atinge de ele. doar nu o sa las cainele sa moara de foame “lol”